Vastgoedbeheer

Home / Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer

Vastgoed kun je eenvoudig berekenen via een van onze betrouwbare aangesloten vastgoedbeheer partners. Bij volledig of gedeeltelijk beheer van vastgoed doen we het werk van de verhuurder.

Waarom via ons:

Bent u de eigenaar of eigenaresse van vastgoed? Dan weet u ongetwijfeld hoeveel werk het goed beheren van vastgoed met zich meebrengt. Het verhuren van vastgoed, het opstellen van huurcontracten, het doorvoeren van contractwijzigingen en de jaarlijkse huurverhoging, bij Woon Match kunt alle beheerstaken onderbrengen.

Bij Woon Match kunnen we alle taken uit handen nemen en kunnen we veel voor u betekenen. Wij werken alleen samen met Vastgoedbeheerders die bij de top 30 van Nederland hoort. Zo kan je vertrouwd je werk uit handen geven.

Optimale inkomsten van je vastgoed:

Bij vastgoedbeheer richten we ons op volledige verhuur en genereren hierdoor optimale inkomsten. Door uw woning bij het beƫindigen van een huurcontract meteen aan te bieden bij ons netwerk van betrouwbare potentiƫle huurders, voorkom je leegstand.

Wist u dat we ook het technisch beheer van vastgoed op ons kunnen nemen? Met ons uitgebreide team van vakmensen voor alle voorkomende reparaties en technisch onderhoud zijn we volledig voorzien. Voor spoedgevallen zijn onze partners 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar via een speciale spoedlijn.

Meer over de mogelijkheden: