Object

Home / Object

Sneek, Grootzand

€1.100,- (excl.)

Omschrijving

Sneek- Grootzand:

Appartement 1:


Appartement “De Groote Kamers”, met een oppervlakte van maar liefst 120 m², heeft een klassieke chique uitstraling en is gesitueerd op de eerste etage. Het appartement biedt ruimte aan 2 tot 6 personen. Aan de voorzijde bieden 4 grote openslaande ramen een riant uitzicht op de gracht en het Schaapmarktplein. Na een drukke werkdag is het heerlijk toeven in de zon op dit privé “terras” achter de schitterende Rococo-borstweringen. Aan de achterzijde van het appartement is eigen buitenterras. Het appartement is volledig ingericht, gemeubileerd en gestoffeerd en bestaat uit drie grote kamers.

Een ruime living met schitterende raampartijen aan de straatzijde, de authentieke parketvloer van Oma Dora en een klassieke inrichting. De living wordt verwarmd door wandverwarming en zeer comfortabele (zit)warmtevlakken op de raambanken. Er is uitzicht op de gracht en de markt die twee keer per week, op dinsdagen en zaterdagen, wordt gehouden.
De grote, moderne en open keuken met eetkamer ligt lager dan de living en is met een trapje vanuit de living bereikbaar. De keuken ontvangt het daglicht vanuit nieuw aangebrachte lichtkokers. De eethoek biedt ruimte aan 6 tot 10 personen en is daardoor heel geschikt voor een gezellige avond met familie en vrienden. De keuken is voorzien van alle noodzakelijke moderne apparatuur zoals een vaatwasser, (stoom)oven, inductiekookplaat, koelkast, vriezer en waterontharding. Deze keuken wordt verwarmd door vloerverwarming.
De derde kamer is een ruime slaapkamer (pronkkamer) met schitterend wit sierplafond en een werkelijk gigantische spiegel uit de tijd van de familie Wouda. De slaapkamer is af te sluiten met moderne glazen deuren. Vanuit de slaapkamer betreedt u de aangrenzende badkamer met inloopdouche, modern toiletmeubel met verlichte spiegel, toilet en urinoir. De badkamer heeft een bijzondere sfeer vanwege het zicht op de oude authentieke buitenmuur van het pand én de ingemetselde Sneekweek prijzen van Dirk Wymenga.

Bijzonderheden in "De Groote Kamers": Indien gewenst kunnen tot maar liefst 6 extra slaapplaatsen worden gecreëerd en behoort een tweede slaapkamer eveneens tot de mogelijkheden.

Voorwaarden:

Huurprijs op aanvraag.( Indicatie rond € 1100.- excl g/w/e)

Waarborgsom 1 maandhuur.

Aanvaarding per direct.

Gunning is voorbehouden aan de eigenaar/verhuurder.

Inschrijving bij de gemeente niet mogelijk.

Tijdelijke verhuur c.q. short-stay en ideaal voor expats of woningzoekenden die een nieuwbouwwoning laten zetten.


Details

Straat Grootzand

Postcode 8601AW

Wijk Centrum

Stad Sneek

Prijs €1.100,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gestoffeerd / gemeubileerd

Slaapkamers 2

Toiletten 1

Badkamers 1

Oppervlakte 120 m²

Woning type Grachtenpand

Dakterras Nee

Buitenruimte Nee

Deze woning niet wat je zoekt?

Zoek verder of laat een zoekopdracht achter