Object

Home / Object

Oss, Palmstraat

€1.220,- (excl.)

Omschrijving

Woon-match.nl biedt u op een goede gelegen locatie in Oss, dit comfortabele 4-k appartement te huur aan:

Oss-Palmastraat:

Thuiskomen

Als je door de Palmstraat fietst dan waan je je terug in de tijd. Geen eenheidsworst wat huizen betreft. Juist rijk gevarieerd en dat maakt het gezellig. Het geeft een bepaalde gemoedelijke sfeer. Je krijgt gelijk een gevoel van thuiskomen.

Indeling:

Entree, hal, woonkamer met open-keuken, balkon, 3 slaapkamers, badkamer v.v. ligbad, toilet, wastafel. Tevens met fietsberging.

De Kortfoort

De Palmstraat is een zijstraat van de Floraliastraat in de wijk De Kortfoort. Binnen een kwartier sta je in het centrum van Oss. Toch kent deze straat niet de problemen zoals vele straten nabij het centrum. Het is er rustig en er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur op elk moment van de dag. “Er is hier nog sprake van een echte buurt. Prettig wonen samen met fijne mensen die aandacht hebben voor elkaar.”

Dit deel van Oss wordt ontdekt door jongeren (met kinderen) die op zoek zijn naar een huis met karakter, misschien wat nostalgie tegenover de soms wat kille overheersende (en dure) nieuwbouwwoning.
Voorwaarden:

Huurprijs: € 1220.- excl. g/w/e

Waarborgsom: € 1200.-

Aanvaarding in overleg.

Gunning is voorbehouden aan de eigenaar/verhuurder.

DISCLAIMER

Woon-match heeft getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.


Details

Straat Palmstraat

Postcode 5342AN

Stad Oss

Prijs €1.220,- (excl.)

Beschikbaar Direct

Interieur Gestoffeerd

Slaapkamers 3

Badkamers 1

Oppervlakte 92 m²

Keuken Open

Fornuis Gas

Woning type Appartement

Balkon Voorkant

Dakterras Nee

Parkeren Gratis

Buitenruimte Ja, balkon

Deze woning niet wat je zoekt?

Zoek verder of laat een zoekopdracht achter