Object

Home / Object

Eindhoven, Tongelresestraat

€325.000,-€1.480,- (excl.)

Omschrijving

Alleen samen te koop aangeboden!

Huurprijzen worden 1-7-‘19 geïndexeerd/verhoogd Totale huidige netto jaarhuur: €17.760,- Rijnstraat, Eindhoven(2010):

Gelegen in Eindhoven ligt dit fraaie 2-kamer appartement in de Rijnstraat. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 55 m2, is gebouwd in 2010 en heeft een energielabel A.

Het appartement is gelegen in de buurt Kerkdorp Acht. Qua bereikbaarheid is de woning goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van een supermarkt en fietsafstand van een treinstation. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Indeling: de woning bestaat uit twee kamers waarvan één slaapkamer. Moderne keuken met apparatuur en royale badkamer. Tevens voorzien van vaste parkeerplaats (in prijs inbegrepen) op prive terrein.

Huurgegevens:

In verhuurde staat sind 1-1-2018 voor onbepaalde tijd.

Huurprijs: €909,- p/m

(€10908,- p/j)

Tongelresestraat, Eindhoven(2004):

Het betreft een nette zelfstandige woonstudio gelegen aan de ring op enkele minuten van het centrum en de TUe. Ideaal gelegen voor een grote huurdersdoelgroep. Studio: De woonstudio is gelegen aan de achterzijde van het pand op de begande grond. Rondom de patio bevinden zich in totaal 4 studio’s waarvan ieder in eigendom van een particulier. Het onderhoudt van de patio gebeurd door de bewoners. De woonstudio heeft een bvo oppervlakte van ca 28m2. Voorzien van keukenblok, living/slaapkamer en apart gesitueerde badkamer. De 2 lichtkoepels voorzien van daklicht en hierdoor kan de ruimte goed ingedeeld worden tot een prettige verblijf voor de huurder. Huurgegevens: Huurcontract loopt sinds 2017 voor onbepaalde tijd.

Huidige huurprijs €571,- per maand

(€6852,- p/j).

Jaarlijkse index in juli.


Details

Locatie

Straat Tongelresestraat

Stad Eindhoven

Basisinformatie

Soort woning Eengezinswoning

Type woning Tussenwoning

Bouwtype Bestaande bouw

Oppervlakte 55 m²

Prijs

Prijs €325.000,-

Status Te koop

Koopconditie Kosten koper

Prijstype Vraagprijs

Servicekosten €1.480,-

Gebouw

Kelder Nee

Zolder Nee

Deze woning niet wat je zoekt?

Zoek verder of laat een zoekopdracht achter