Object

Home / Object

ALMERE, regenboogweg

€275.000,-

Omschrijving

Wij bieden deze woning aan met een BIEDEN-VANÁF prijs. Dit betekent dat wij u in de gelegenheid stellen om een voorstel te doen boven deze prijs. De bieden-vanaf prijs is € 275.000,= k.k. / de aanbevolen vraagprijs is € 299.500,= k.k.

GROTE 2-ONDER-1-KAPPER met GARAGE, 3 SLAAPKAMERS, GROTE WOONKAMER en LEEFKEUKEN én PARKEERGELEGENHEID op EIGEN TERREIN.

- Ruime tuingerichte woonkamer;
- Leefkeuken met inbouwkeuken en ruimte voor eethoek;
- Parkeren op eigen terrein;
- Zonnige achtertuin (Z.W.) met vijverpartij;
- Ruime badkamer met ligbad, douchehoek met antispatscherm en 2e toilet;
- Diepe garage met deur naar de tuin;

Deze ruime 2-onder-1-kapper met (een van binnenuit bereikbare) GARAGE (met elektrische deuropener) heeft 3 grote slaapkamers, een grote tuingerichte woonkamer én een echte leefkeuken. De Regenboogbuurt ligt vlakbij het centrum van Almere-Buiten. Uitvalswegen zijn goed bereik-baar en de wijk heeft alle wenselijke voorzieningen. Aan de voorzijde treft u een groenstrook, de voortuin en parkeergelegenheid op eigen terrein. De woning is in 1996 gebouwd op een perceel van 202 m2. De achtertuin ligt op het ZuidWesten. Dit betekent dat u tot zonsondergang van het zonnetje kunt genieten. Een deel van de kozijnen en deuren zijn vervangen door kunststof draai-kiep kozijnen. De gehele begane grond is afgewerkt met een plavuizen vloer.

Begane grond:
Via de voortuin en de overdekte entree komt u in de ruime hal met fraaie hardhouten trap naar de 1e verdieping en toegang naar de garage, het toilet met fonteintje, de meterkast en de ruime en tuingerichte woonkamer. Aan de voorzijde van de woning ligt de grote leefkeuken met een inbouwkeuken in L-opstelling en veel ramen. Via een openslaande deur in de woonkamer en de grote ramen heeft u uitzicht op uw achtertuin met vijverpartij. Via de mooie hardhouten trap in de hal gaat u naar de:

1e verdieping:
Waar u op de speelse overloop met groot raam de toegang vindt tot 3 ruime slaapkamers en de badkamer met douchehoek met antispatwand, een ligbad het 2e toilet en de wastafel. Tevens is hier een ruime werkkast met de aansluitingen voor de wasmachine

Fijne 2-onder-1-kapper met grote garage en parkeergelegenheid op eigen terrein, 3 slaapkamers, een grote tuingerichte woonkamer, leefkeuken met inbouwkeuken, ruime badkamer en een achtertuin op het ZuidWesten.


Details

Locatie

Straat regenboogweg

Stad ALMERE

Basisinformatie

Soort woning Eengezinswoning

Type woning 2-onder-1-kapwoning

Bouwtype Bestaande bouw

Oppervlakte 118 m²

Prijs

Prijs €275.000,-

Status Te koop

Koopconditie Kosten koper

Prijstype Vraagprijs vanaf

Servicekosten €0,-

Gebouw

Kelder Nee

Zolder Nee

Buitenruimte

Tuin Achtertuin, Voortuin

Parkeren Aangebouwd steen

Deze woning niet wat je zoekt?

Zoek verder of laat een zoekopdracht achter