Over Woon Match

Home / Over Woon Match

Woon Match is het platform voor het vinden van je nieuwe woning of het aanbieden van je woning. Of het nou gaat om koop of huur.  Lees meer over het aanbieden via Woon Match

Een nieuwe woning in 5 stappen:

Meld je aan

Maak een account aan en bekijk ons woning aanbod. In je account kan je alle benodigde gegevens achterlaten zodat je met een klik op de knop al je gegevens kan invoeren om in aanmerking te komen voor een woning.

Registreer je nu!

Vul je zoekprofiel in

Na het aanmelden kan je gratis een zoekprofiel invullen. Zodra je deze hebt ingevuld ontvang je bij passend aanbod een mailtje. Zit er nog niks tussen? Dan gaan we op zoek naar nieuw aanbod aansluitend bij jouw zoekprofiel.

Vind je woning

Als je een woning vind waar je interesse in hebt dan kan je eenvoudig aangeven. De aanbieder ontvangt een bericht en neemt binnen 48 uur contact op!

Regel eenvoudig online

Als na de bezichtiging jullie en de makelaar akkoord geven ontvang je het huurcontract. Deze is eenvoudig digitaal te ondertekenen. Ook kan je eenvoudig een engergie contract en nog meer afsluiten voor je nieuwe woning.

Ontvang de sleutel

Na het tekenen kan je eenvoudig met de makelaar afspraken maken over de oplevering van de woning. Zodra de sleutel overhandigd is kan je de woning betreden.