Vind jouw unieke woning als hier als eerst!

Woning aanbieden

Icoon-mail-3

Ken de vraag

Ontvang e-mails met aanvragen voor woning aanbod. Zo weet je waar men naar zoekt en kan je gericht aanbod vinden.

Icoon-digitaal

Alles online

Geef aan als je een huurder gevonden hebt. Wij regelen dat het contract gemaakt word en deze onderteken je eenvoudig online.

Icoon-geld

Simpel verhuren

Geef aan dat de huurder de woning mag huren en ontvang het huurcontract in je mail. Deze kunnen jij en de huurder eenvoudig online ondertekenen. Zo hoef je alleen de woning en de sleutel nog op te leveren.

Je woning aanbieden in 5 stappen:

Biedt aan

Biedt uw woonruimte geheel gratis aan? Plaats direct uw eigen foto’s of maak een afspraak en wij komen bij u langs om foto’s en een online video te maken.

Tekengebied 1-Transp
Tekengebied 2-Transp

Wij zorgen voor exposure

Wat fijn dat wij uw woonruimte in onze portefeuille hebben mogen opnemen. Uw advertentie plaatsen wij dan ook geheel gratis door op een resp c.a.: 23-tal websites voor de maximale exposure, handig!

Ontvang klantprofielen

U ontvangt voorafgaand een eventuele bezichtigingverzoek een uitgebreid klantprofiel met foto’s en of een korte videopitch. Bij akkoord plannen wij graag tezamen met u de bezichtigingsafspraak met u in.

Tekengebied 3-Transp
Tekengebied 4-Transp

Kandidaat gevonden

Wat fijn dat de bezichtiging heeft plaatsgevonden, nu kunt u aan ons hierover een terugkoppeling geven, waarna wij overgaan tot de screening van de kandidaat en wij onze resultaten graag tezamen met u bespreken.

De rest regelen wij

Indien akkoord incasseren wij namens u de eerste maandhuur en de waarborgsom, waarna wij direct een opleveringsdatum plannen. Is het voorgaande afgerond, dan maken wij na verrekening van onze courtage, binnen 24 uur de eerste maandhuur en waarborgsom op het door uw opgegeven rekeningnummer aan u over.

Tekengebied 5-Transp

Meld je nu aan!

Wil je één of meerdere woningen verhuren of verkopen? Dit kan via Woon Match als particuliere verhuurder of als makelaar. Biedt direct je woning aan Wil je meer informatie over hoe wij u kunnen ontzorgen en toch persoonlijk betrokken blijft? Aarzel dan niet en bel ons voor een vrijblijvende afspraak!

Een selectie van ons aanbod:

E-mail
Password
Confirm Password
Minimum 4 characters